BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog

Selamat petang semua nya... Diharap sihat2 selalu... hahaha.. (petang2 mesti ak jadi budak baik...)

Kali pertama kedua2 blog idola Mak Usu bergabung wat segmen... jom join!! xnak ketinggalan... Sokong anda berdua... hehehe... Nak join gak klik je [SINI] ataupun banner kat bwah nih k...


Bagi pendapat Mak Usu...persamaan antara blog  BEN ASHAARI & blog LYSSA SECRET ialah mungkin dr segi pengetahuan kot... Banyak ilmu yang kite leh dpt dari dioerg due ni.. Kalo Cik Lyssa... kite leh dapat ilmu cantikkan blog dengan kreativiti sendiri... Kalo Abg Ben plak...kite leh dapat pengetahuan or ilmu tentang senario kehidupan... Banyak story2 sekarang yang Abg Ben usulkan blh dijadikan pengajaran dan panduan dalam hidup..hehehe... itu pendapat Mak Usu la... pendapat org xsama kan...hehehe...

Eyh! Pasal mcm mana cara nak memajukkan dua2 blog rasanye Mak Usu xde komen kot... Bab dua2 blog di dh maju sngt2.. pengikut pon dh berpuluh ribu...hehehe... Mungkin blog baru cam blog Mak Usu ni kot nak minte tip2  atau komen dari dua2 blon ni cam ne nak memajukkan blog kami2 plak...hehehe... Tapi kalo macm dua2 blog nih nak lebih maju lagi mungkin dua2 blog blh cube perbanyakkan penulisan yang berguna lagi... Gerenti banyak lagi yang akan sokong..(hihihi..gitu kot..entahlah...hehehehe)

Apepon Mak Usu memang tabik la dengan kedua2 empunya blog... Always sharing n last2 jadi caring..hehehe..

Harapan kedua2 blog ni akan dapat pergi jauh lagi... Mak Usu n yakin gak blog2 yang lain mesti sokong anda berdua... *thumb up* hehehehe...



p/s: Blog tempat ku luahkan ilham dan inspirasiku...hehhehe (semangat nih!!! )



12 comments:

NHY said...

woot2. singgah sini. x sempat join tp x pe la. jenguk korang2 dah a..

Syieda_Joy™ said...

salam perkenalan dari syieda...syieda datang dari segment abg BEN n Lyssa..jom ke blog syieda.. ^_^

http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

Yumida said...

selamat menjoin segmen

follow sini

azzah said...

salam kenal..singgah dari blog Lyssa.jom ke blog saya
http://sayurlemak.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

shiema sufian said...

shiema singgah sini. jangan segan segan singgah da follow belog shiema :)

faridah nazurah said...

singgah sini dari segmen yang sama :)

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

happy blogging :P

~C-K-K~ said...

salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

http://jomkongsistory.blogspot.com/

fiqah said...

ziarah dari segmen yg sama..salam perkenalan :)

cx's said...

cx dtg terjah sini . slm knl! :)

RJ said...

Singgah pagi dari blog BA :)

Eza Boom Boom :) said...

Kita join segmen yang sama, yeah..Jejak kaki sini dengan riang gembira.. Hee, teruskan berblogging yaaa..All the best!

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

Ninie Dora said...

ninie singgah sini dr segmen yg sama.. salam perkenalan :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

ninie follow sini ye empunya blog :)