SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom Serbu !!

Wah!wah! Masih sempat lagi nih!!... Bukak je blog...ble tengok segmen Cik Lyssa tutup kol 4... Wahh...tulis entri terus..rugi xjoin.. sekadar untuk berkenalan sama sendiri..xgitu... hehehehe.. xbanyak cite... nak join gak klik [SINI]...




Bercerita pasal latar belakang Mak Usu... Kat tepi sidebar tu pon korang dah boleh tengok nama, umor, n asal Mak Usu kan...Mak Usu anak bongsu dalam keluarga jadi anak saudara sume panggil Mak Usu..Jadi dh terbiasa dengan panggilan Mak Usu.. hehehe... Mak Usu lepasan Diploma di Politeknik.. Dulu pernah keje sambilan kt Johor... tp dh resign..so skrang dok umah jage ladang anggur...hehehe... Buat masa ni teman setia Mak Usu ialah blog ni la... Memang asal Sarawak.. nak melawat Sarawak boleh la ajak Mak Usu... tu je kot.. yang lain2 tu malu plak nak cite...hehehehe.. hari ke hari Mak Usu akan cite...hehehe...Eyh! lupe nak g tau... Mak Usu single lagi...hahahaha ( tu pon nak ckp...bweeeekkk....!!;p;p;p;p)

Sebenanrnya ble tengok2 soalan Cik Lyssa ni hampir same ngan soalan Segmen Abg Ben semalam... Jadi kebetulan Mak Usu xbanyak waktu..tkt2 dah nk pkl 4..hehehee... korang klik [SINI] untuk tengok knp Mak Usu berblog  n siapa idola dalam dunia blog...




p/s : Segmen idola kena join selalu..hehehe :)



9 comments:

eyryn said...

hye dear ! ryn datang jengahh blog awak dari segmen sis lyssa :)
hehe.. keep up blogging yurp !
btw, ryn sudaa follow cnie jugakk..
meh laa singgah blog ryn kalau awak sudi :)

http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Kasih Kita said...

Salam perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow sini. Nanti follow blog kita ek, TQ :)
http://duniakecilkuini.blogspot.com/2011/10/lyssa-faizureen-ajak-kenali-blogger-jom.html

nadzirahzulkafli said...

salam perkenalan...

dari segmen cik lyssa juga =D

http://allaboutmenadz.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Anis said...

Salam perkenalan ..
Dari SEGMEN yang sama . :)
Follow you .. Kalau sudi , singgah and follow kat sini oke ?

http://duniaputerianis.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

Missy Diya said...

hello salam kenal, diya singgah sini membaca, follow kamu.

diya dari segmen lyssa juga
http://missydiyaempunya.blogspot.com/2011/10/3-segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

senang2 singgah lah ye :)

Marina said...

marina serbu sini dari segmen lyssa... salam perkenalan..

http://marinafazli.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

MamaKaisah said...

mama dr segmen sama..

http://mama-kaisah.blogspot.com/2011/10/segmen-lys-sa-faizureen-ajak-kenali.html

mama follow ya..
salam ukhuwah...

masz amysya said...

dtg dri segmen yg same..
http://maszamysya.blogspot.com/2011/10/segmen-lyssa-faizureen-ajak-kenali.html

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com