" SEGMEN | Serius , Blog Ini Menarik Perhatian Aku ! "


Hello! hello! Julung2 kali ni Mak Usu ikut nih...hehehe... bukak2 je blog terus tengok segmen Cik Lyssa yang comel ni...so.. I join!!! Menarik... :):)

Mak Usu pun dah like fanpage anda!!





Tak banyak cite... nih antara 3 blog yang Mak Usu suker..:


  • Semestinya la blog Cik Lyssa yang comel ni... Banyak tutorial yang senang diikuti n freebies yang comel2 gitu... Thank..:) Tutorial anda mencantikkan blog sy :) 


  • Selain selalu ikut tuturiol Cik Lyssa...Mak Usu pun suka tengok2 tutorial kat cni... Dua2 membantu! Thank.. :)

  • Ni plak blog Mr. Naim... Jujur Mak Usu cakap first tyme tengok blog Mr.Naim ni la Mak Usu semangt nak berblog... Suke tengok hasil photography Mr. Naim...menarik..dan ada gak tuturiol nak edit pic :) (Sampai sekarang xberkesampaian nak ada DSLR...uwaaaaaaaa... )



Sebenarnya banyak lagi blog yang Mak Usu suka... tapi ini yang teratas..hehehe... ;p;p;p;p (Yang lain Mak Usu jarang baca...hehehehehe)



p/s: Idea masih berehat bab semalaman dh berjaga... :)







3 comments:

Syieda_Joy™ said...

syieda dtg folo dari blog Lyssa (#101). jom ke blog syieda =.=

http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/segmen-serius-blog-ini-menarik.html

Noorul Amera Adnan said...

follow u dari segmen lyssa >.< jemput singgah blog saya jugak : SEGMEN SERIUS BLOG INI MENARIK

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow