Segmen: Saya Nak Doodle FizgraphicDotCom

Assalammualaikum...

Mak Usu harap semua sihat k.. Dikesempatan ni Mak Usu nak join segmen bersama ngan En.Fizgraphic yang terkenal dengan doodle die yang chomel2.. Segmen yang lepas Mak Usu ada gak teringin nak join.. tapi masalahnya xpandai nak wat doodle..hehehe.. kali ni ok sikit kalo bab2 bg pendapat nih... hehehe.. Kalau korang nak ikut Mak Usu join segmen ni.. Jom! klik gambar doodle freehair yang chomel kat bawah ni...


Cepat..cepat..cepat..Sampai esok 19.11.2011 tepat jam 11.59 malam jer :)

Ok..ok..ok. En. Fizgraphic...

5 sebab Mak Usu suke sangat kat doodle yang awak buat...

  • Semua doodle yang awak buat tuh semua nya chomel2 n sesuai dengan jiwa2 remaja cam Mak Usu ni... hehehe :)
  • Doodle yang amat kemas dan dalam seninya.. Sebilangan orang ja dapat wat doodle yang menarik, chantek dan chomel.. :)
  • Doodle yang sangat kreativiti dan ianya original dari air tangan awak.. Xda tiru2 kan.. Nice :) Awak sungguh kreatif.. :)
  • Perwatakan doodle yang ikut perkembangan masa..Dan pelbagai gaya :)
  • Doodle yang pelbagai guna.. :).. Boleh diletak kat mana2 ja.. Nampak lebih chomel bila ada doodle awak :)
Diharap awak teruskan buat doodle.. Mesti ramai yang sokong awak n menunggukan doodle yang chomel2 dari awak.. hehehe :) (Eyh, cam nak bg speech plak kat En.Fizgraphic) Sharing is caring or loving right?? hehehe....

Jadi Mak Usu tag kan segmen ni kat 3 bff Mak Usu k...

Dah lama gak try wat doodle.. Tapi asyik2 xjadi.. Xda bakat kot.. hehehe.. Harap dapat doodle dari En.Fizgraphic nanti.. :)

Ok.. that all.. tatatata..bye :)

p/s: Barang dan packing, list dah bawak...upsss! Mak Usu nak g somewhere... yeayy!



6 comments:

Arol Mubin said...

Nampak macam senang jek nak buat doodle. Tapi bila Arol try buat, susahhh jugak. Good luck Mak Usu! Kalau dapat doodle nanti, boleh tepek kat header/banner. :D

Ash Kyouhei said...

terjah sini :)

http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.com/2011/11/saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

Nisa Greennnpanda said...

dtg singgah..

http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2011/11/segmen-saya-nak-doodle-fizgraphicdotcom.html

Mak Usu said...

@Arol Mubin hahahhaa...Thank.. ni ah Mak Usu dah dpt da.. :)

Mak Usu said...

@Ash Kyouhei thank.. nanti Mak Usu follow balik k..

Mak Usu said...

@Nisa Greennnpanda thank nisa :)