Terima SMS cinta??

Assalammualaikum...

Wah2.. penat.. Mak Usu baru ja balik dari kenduri kawin.. Penat makan n bergaya sebenarnya...hehehe.. :p:p:p perasan kan...  Mak Usu dah xsaba nak cita ni... Ada tengok tajuk entri tu?? hot hot hot... Hahahaa...Mak Usu terima SMS wooo... tapi xtau la sapa.. ni msg dia bagi...

"28.11.2011 is my befday"
Eh, sapa plak msg ni..

Bila Mak Usu tanya sapa ni... Pastu dia reply...
"Ask ur heart who the person u love n u will know who i am..."

Wo..woo... hooo.. Terbeliak mata Mak Usu tengok msg tuh.. Sapa plak ni...Mak Usu ada sukakan seseorang ke dalam hati ni?? hurmm.. mcm xda ja.. yang lama2 mmg dah hilang dah.. pening2... pastu Mak Usu reply balik n tanya dengan garangnya... "Xkenal la.. sape ni.. jangan main2..."

N dia reply
"May I ask u. do u already have a steady bf now? i'll back soon and start a new life, start all over again. I hope u can waiting 4 me. If u cant, its ok...

Alahai.. makin pening Mak Usu dengan msg dia ni.. tertanya2 la sapa.. Mungkin orang ni saja2 kot nak mainkan Mak Usu.. So, xyah layan la... Takut... Xlama kemudian, dia msg lagi...

" Do u still love me n am be in ur heart now? When i back, i hope i can be imam for u..I realy hope..."

Halo! halo! mengada tol org ni.. ditanya xnak cakap... Argh...bia la dia bermadah.. Last msg dia...

"I still love u.. I hope u waiting me.. I not playing about heart.. We become couple again... I'll be see ur family soon.. I love u.. Assalammualaikum.... "

Argghhh! sape kah gerangan yang hantar sms cinta ni kat Mak Usu, nak kate cowok lame, seriously, mustahil dia pandai speaking macam ni.. Sms ni btl2 buat Mak Usu xleh tdo.. hahahhaa..

Cam mimpi ngeri je.. Apepon tunggu dan lihat je la.. Kan dia suruh tunggu tu... hahahaha

Ok2.. Tulah citenye...

K.. bubbye...tatataa!


p/s: Kita hanya merancang, Tuhan yang menentukan..



2 comments:

nita said...

Salam perkenalan ,,, Nita singgah dan follow dari segmen ben ashaari,,jom kenali blogger,,, kalau sudi , singgah site sye blik yer ? LUKISAN HATI

Eryati said...

jeng..jeng..jeng...siapakah gerangannya?...kassim selamat mungkin tu dik