"Contest DUIT & MIMPI by YUI & EZA"

Assalammualaikum...

Permulaan entri hari ni, Mak Usu nak join Contest Duit Vs Mimpi by Yui &Eza
Nak join gak klik ja banner kat atas k.. 

Memang sempoi la contest ni.. Lebih2 lagi nak kira duit... hihi.. N tabung katak hijau tu menambat hati Mak Usu...hihi..
So, tekaan Mak Usu... Mata pun xjelas sangat.. Hurmm RM48.00 kot.. Hihihi.. Syiling ni susah sikit nak kira.. Nampak banyak tapi nilai sikit kan... Harap2 adalah dekat2 sikit kan.. hihi...

Menjadi usahawan wanita pertama yang berjaya dan dikagumi seluruh dunia diingini selalu.. "Biar mimpi sampai ke bintang" dengan gengam bara api biar jadi arang..

Ok.done! hihi... Thank juga kat Eza sudi jemput Mak Usu k...

So, xrugi kalau korang2 semua join ek.. Semoga bertuah..hihi..

Bye..

p/s: Tak jadi nak lari... semput.. xlarat..hihi...


5 comments:

Yumida said...

mak usu..lak mun dh bergelar usahawan jutawan..kontek2 la juak kmk k...caiyok!

Masz Sidek said...

kelak kmk jadi bisness partner ktk... hehehehe...

Eza Boom Boom said...

makaseh join dear.. hihik. mun ktk dah kaya kelak, iboh lupak kmk. sebelah jak ya unimas & uitm. hihik. Kmk nunggu ktk cia. ;P

Eryati said...

wah wah..biar mimpi sampai ke bintang ya...ehehehhe...gud luck sis

Eza Boom Boom said...

singgah sini round-round. Hihik ;)

Jom check link kat entry ni eh;

cheksunnyboomboom.blogspot.com/2012/02/senarai-peserta-contest-duit-mimpi-by.html

Mekaseh... :D