Doakan...

Assalammualaikum...

Terasa amat rindunya pada blog Mak Usu... Walaupun agak sibuk dan sebenarnya masa agak xmengizinkan.. Mak Usu tetap juga kuat nak update blog..hihi.... Sebelum tu ada ke yang rindu dengan Mak Usu ni? Xda.. xpela..sobs..sobs...hihihi...

Esok dah nak berangkat pergi kuching tau... Hari Ahad dah nak masuk asrama... Hanya Allah ja tau perasaan Mak Usu sekarang..huhu..

Dikesempatan ini, Mak Usu harap korang doakan Mak Usu selamat sampai dan semua urusan berjalan dengan lancar k.. 

Xtahu lagi bila boleh online n update blog mcm biasa.. Apepon nanti Mak Usu try k.. Jadi sapa2 yang rindu kat Mak Usu rajin2 la follow Mak Usu kat fb or twitter.. Guna hp pon boleh bukak.. hihi.. N yang tahu no.hp Mak Usu tu pun boleh gak msg Mak Usu.. conform dilayan punya..hihi..


Sebelum tu, Mak Usu nak minta maaf kat korang2 semua kalau Mak Usu ada guna bahasa yang kurang enak kat blog Mak Usu ni n yang ada menyakiti korang k.. Mak Usu minta maaf k...

Doakan kesejahteraan Mak Usu k.. :):) Rindunya kat kampung halaman nanti..

Rindu kat korang semua... *huggg!

Terima kasih...

Bye..

p/s: Barang terlampau banyak! Cam nak pindah rumah plak.hihihi


7 comments:

✿Gucciey Lavender✿ said...

Mesti lah rindu :')
Daa Mak usu ^^.

QasehSuci said...

nak gi mana??? huhuhu...ok, nnti kita fb awak yer..

dyabunga said...

ala..sedihnye dgr..:(
pasni mesti rindu kt mak usu..sob.sob..sedih..huuhu..
dya mana ada fb tau twitter mak usu..:(

Masz Sidek said...

welcome to Kuching mak usu...
mun ada kesempatan update lah blog ktk...
kurang sikit lah rindu mek org ngan ktk...huhuhu

Rafflesia™ said...

mesti la akan merindui mak usu chumel ni.. nanti bile dah ade mase update la blog.. tau? hihihi

goodluck dear =.=

:: Cik Nur :: said...

Hugg mak usu...!! sedihnya..nanti curi2 time update belog ya.. jgn lupakan kami..sentiasa ingat mak usu.. :)

Yumida said...

yg terbaik utk ktk..amin. jg dirik...