Saya kembali ke sekolah..

Assalammualaikum...

KUCHING!!! Mak Usu datang ni...hihi..Alhamdulillah selamat sampai di Kuching.. Setelah lebih 5 jam perjalanan akhirnya sampai juga kat tempat tinggal..hihihi.. Rindu nk udpate blog.. Semua2 aktiviti dah ketinggalan...

Ingat dah xdapat nak update blog.. Bab lappy Mak Usu, Ibu suruh tinggal kat umah.. nnti baru survey2 lappy bru.. Bab lappy lama tu dah agak semput tapi banyak berjasa..

Aleh2.. Dapat kejutan dari Ibu... Mak Usu dapat netbook Asus baru dari Ibu...
Muuuahhh! Thank Ibu... bestnya xterkira..hihi.. So, boleh la update blog selalu ni..yeay! Cuma sekarang belum selesa lagi nak pakai.. Bab kecik kan.. Kena kecikkan mata kalau nak tengok..hihihi..

Lagi satu, line maxis xberapa elok sngt kat sini.. Jadi, insyaALLAH, nanti baru Mak Usu follow korang balik n bw dan tinggalkan komen k..

Rindunya dengan budak2 kat umah..huhuhu.. tapi, Mak Usu excited sangat.. yelah, dah nak kembali ke sekolah.. Mcam mana la rupa Mak Usu jadi student nanti ek. Takut2...

Sebelum mask asrama ahad ni.. wajbla kena shopping dulu ek..hihihi.. Apepon banyak benda Mak Usu nak cita.. Harap masih ada yang sudi singgah blog Mak Usu yang serba kekurangan ni..

K la.. Mak Usu nak jalan2 jnguk jiran Mak Usu dulu..hihi

Bye...

p/s: Cuci mata kat depan hotel, fuh... ramainya SHEMALE..hikhihk.. :):)



13 comments:

:: Cik Nur :: said...

wahh..seronoknya dapat netbok baru..merah lagi..! makcikk..nur nak jugakkk..!! hehehe...

nanti dah jadi pelajar semula, jgn lupa update pic ye.. hihihi

selamat belajar mak usu... :)

:: Cik Nur :: said...

dan jaga diri baik2 ya... :) ada masa jangan lupa update.. :)

Masz Sidek said...

ktk ke darat kah ke kuching...

best ehhh... dpt lappy baru...
jeles mek... hehehe

kis said...

comelnya lappy baru tu, cam mak usu gak...

Yumida said...

yey..ada lappy baru..buah ati baru ya..jg dirik bebait di skolah baru...bez..jd stdnt blt

AmirFX said...

Best dapat jadi student balit.. Take care ya... :D

L said...

waaa.. dapat netbokk.. nak satu2.. huhu..

jom jenguk sebentar.=0
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/mudahnya-kau-tingalkan-solat.html

AkmaFaizal said...

bestnye dpt hadiah notebook..akak tak taulah bila leh dpt..huhu
Kat mana2 ade je shemale ni..tak taulah knapa ek..huhu

Jemput join ga akak ye.. http://www.akmarwati.com/2012/02/giveaway-dari-akmarwaticom.html

Eza Boom Boom said...

wah, jadik student balik. best2. kmk pun sma. P, kmk lamak gik. bulan 3. Mun ada nampak kmk, iboh malu-malu. tegur jak k. :)

p, boh terkejut mun kamek kaka sarawak pelik. Type jak tauk. hihik.

ecadwinkyasha said...

wow..lappy baru..best :)

selamat kembali bersekolah mak usu..eca pun dah start kuliah by next week..huaaaaaaaaaaaaaaaa

Yumida said...

mak usu sayangku...mek tag ktk:

http://umikasum.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-reramai-by-anem.html

:: Cik Nur :: said...

Mak ussuuuuuuuuuuuuu...! :)

dyabunga said...

mak usuuuuuuuuuuuu!!! slmt kembali ke sekolah..hehe..kecik kan lagi mata tu ye..