Terus terang ja.. (>.<)

Assalammualaikum...

Malam ni agak sunyi dan Mak Usu kurang bermaya... yelah semua nya malas nak buat.. mandi pun malas lebih2 lagi nak makan... xda selera btl nak makan.. Bab ibu dan ayah Mak Usu pg Sibu.. Diorang bermalam kat umah abg untuk 2 3 malam... Bila xda orang nak tegur begini la jadinya...hihi...

Tergolek2 sini, tergolek2 situ..Hp pun langsung xda bunyi...uwaa.. Super Duper Loser( erk..betul ke?..hihi)... Pergi layan santau merasuk pun mc nak xnak ja...hahaha... So, ambik keputusan nak baca surat khabar je.. Serius! Lama bena dah xbaca surat khabar.. Mak Usu ambik surat khabar dari yang 20 januari punya...hihi

"ooooo..Tuhan tolong lembutkan hati dia......"

Dari mana lagu ni..tiba2 ja..diam seketika...! OMG.. lagu sms Mak Usu la...hahaha...  "eleh, mesti mesej servis" .. kemudiannya berbunyi lagi... Grrrr! geram benar la ngan servis msg ni.. Ganggu je kan orang nak baca surat khabar....hihihi...

"Hye dear.." grrrrrrrrr! pasti salah nombor.... msg kedua "makin sombong!" Ni yang buat naik darah ni.. xda angin bertiup nak cakap orang sombong...dengan xpuas hati balas msg... " Carik sapa? Apa yang boleh dibantu?" .......dalam hati lambatnya orang ni reply...hihi...*gatal... " Totally I miss u.. Tapi I know.. Love xboleh dipaksa.. One day u jadi gf i" pweeeeeeeewit....!jiwang2.. oh! Mak Usu tahu sapa.. SMS cinta! Nak tahu klik SINI ... Mesti orang yang sama...huh! Tapi nombr lain dia pakai...ignore je la.. Kalau suka cakap la depan... Chewwwahh! tengok terus buat Mak Usu perasan...hihi....

Dengan beraninya Mak Usu reply "kalau berani jom kita jumpa".......... xsabar nk tunggu jawapannya... tapi smpai sekarang pun xreply lg... pengecut!..mabye nk main2 je kan... dush!dush!

Kalau btl2 lelaki tu ada hati kat Mak Usu..ok la kan..boleh awal2 jemput korang2 semua mkn nasi minyak Mak Usu.. tapi sekadar main2..xblh jln la..menipu orang nanti terkena diri sendiri..baru padan muka kan...hihi

Ni yang buat Mak Usu berangan dapat bf orang hensem ni...hihi... Selamat malam...

Bye...

p/s: Pengajaran, jangan tunggu lama2,nanti dikebas orang...hihi...


14 comments:

:: Cik Nur :: said...

piiiwiitt..! ade secret admire la..mgkin dia belumbsedai nk jumpa mak usu.. mgkin dia pmalu..hehehe.. :)


psstt..! model of the year tu pic segera yg ade dlm hp cik nur...hihihih

Malya said...

wah wah..untg nya..apa pa pun,doa je lah yg terbaik.. ;)

aReLaN said...

phewitt...tapi kalau betul-betul nak,cakap la depan2 kan.baru la gentleman.maybe dia terlalu pemalu kot.hehehe..

MaryaYusof said...

Salam mak usu,

Comelnye die... suka entry ni...ntahnya tak gentlemen lsng...nak ckplah depan2 kan... :))

Salam kenal dear & follow~

ecadwinkyasha said...

wahh..usu dah ada secret admire tok....sapa tue?.mcm fahrin ahmad x?.hahaha.

Eza Boom Boom said...

kmk sik suka orang mesej kedak ya. tetiba jak.. haha! p, sik hal juak la mun nya contact kta, kita sik payah balas. Kedit nya jak yang habis.. ^_^

Eryati said...

amboi mak usu berangan nak BF hensem..(tak baik tau BF hensem)...ekekekekek nanti mak usu makan ati berulam jantung aje...ekekekekekke..takut orang asyik dok pandang dia...

Lady Milo said...

i really hate service message! annoying.!

Cik Syue said...

wah, mak usu ade admire, hik3,, kalu ye ikhlas, ye akan jumpe depan.. ehhe

Penjual Reflesia™ said...

chayok2!! hihihi

Masz Sidek said...

mun kmk dpt mesej kedak ya... mls mek nak melayan...

Arina Shamsul said...

dalam diam aku mencintayi mak ucu..ihik..

saya pun da update entri ada masa,jemput singgah ye mak ucu.

rumah kuning said...

hehehe kelakar.dia minat mak usu la tu.

rumah kuning said...

memang lebih baik.hehehe
selamat kembali ke sisi keluarga tercinta.