Tidak lama lagi..

Assalammualaikum...

Once again, untuk hari keempat..still kemas barang.. tapi buat keja sikit2..hihih.. Sebenarnya berat hati sangat nak tinggalkan rumah... Dulu dan sekarang memang banyak berbeza. .. Situasi memang lain.. Sobs sobs.. Mungkin sekarang dah matang sikit kot kan.. Kelua rumah dengan matlamat.. Tyme muda2 dulu klua rumah nak study pas tu sambil nak enjoy2...hahaha...

Bila lama dah kat rumah, tabiat yang agak buruk ni memang xdapat nak dielakkan.. Kalau salah satu xbuat mesti xtentu arah punya...hihihi..

Semestinya la nak kena tengok tv, berblog dan enjoy tyme yang sama2.. Jadi apa yang menakutkan bila dah terbiasa takut xfokus plak nak study..hihihih..

Macam mana pulak dengan blog?? uwaaaa.... Mak Usu pasti merindukannya selalu.. Rindu kat kawan2 blog... Mesti xterlarat nak update blog kan... hihi... I try my best...hihi.. Study penting..blog pun penting...hikhik..

Tapi tapi tapi.... blog sentiasa di hati... hihi.. Oh sahabat ku sekalian.. Nasihatkan la sikit Mak Usu ni.. 2 tahun dah xstudy tau.. English pun ke laut dah.. Doakan Mak Usu ok2 je k.. hihi...

Sebelum terlupa Mak Usu dah da pemenang utama... teng..teng..teng...teng... Tahniah kat Masz.. Jawapan yang paling tepat diberikan..hihi.. Nak tau jawapan nya tengok jawapan Masz kat [SINI] k... :):)

Ramai yang jawap betul tapi Mak Usu nak yang ada nama filem...hihi.. Terima kasih kepada semua yang sudi jawap ek.. Mak Usu hargai sangt2.. huhu... Macam biasa.. Masz.. Emailkan alamat, nama n no.telefon tak ngan kmk.. or ada fb ka.. Apa2 la...ok..mek tunggu..

Jom tolong Mak Usu kemas barang..huhuhu... Sedih...sobs sobs...

Bye..

p/s: Angau pas tengok cita Vanilla Coklat tadi.. Mak Usu nak bf mcm he...hikhikhik



8 comments:

Mr.Clive said...

relaxlah..sy keje sampai umah kol 8 mlm.pastu blog la sat sampai kol 9 ke...hehe

dyabunga said...

ala..pas ni mesti rindu mak usu..:(

aReLaN said...

biar betul mak usu.ala...xbest la camni

kis said...

takpe nnt leh curi2 masa berblog...heheheh...
Selamat Memerah Otak Untuk Study yek...

kis said...

takpe nnt leh curi2 masa berblog...heheheh...
Selamat Memerah Otak Untuk Study yek...

Masz Sidek said...

Makasih Mak Usu...
Sik sangka mek.. hehehe

Kmk dah anta e-mail tek...

***Hahaha... samalah kita... BI kmk pun kelaut dah...hancuz***

Penjual Reflesia™ said...

xpe mak usu..kluar umah dengan matlamat. insyaAllah ada mase nanti tuk blog.. hihihi =.=

:: Cik Nur :: said...

Tahinah Masz... :)

buat mak usu, jgnlah sedih2 ye.. :)
pegang kata2 "keluar rumah dengan matlamat"

lagi satu, kalau belajar, tak semestinya tak boleh berbloggingkan..

ramaia tau blogging2 di luar sana pelajar.. :)