BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL 2012

Assalammualaikum...

Alhamdulillah..kali ni ada rezeki Mak Usu nak join segmen Ben Ashaari.. Kebetulan xda kelas pulak hari ni... hihi.. Seperti yang kita tahu, sebelum ni kita ada bloglist untuk FEB..kali ni abg ben buat segmen untuk bertukar link bagi April 2012 plak.. Disebabkan Bloglist Feb 2012 la Mak Usu dapat kawan yang best dan syok... Jadi Mak Usu nak join lagi...n Belum tergerak lagi hati nak buang bloglist tu...mereka semua sporting...hihi

Jadi, untuk kali ni Mak Usu nak tukar link untuk April 2012 plak.. Walaupun sebenarnya masa agak kurang mengizinkan tapi dalam hati Mak Usu xkan pernah lupa kat kwn2 blogger Mak Usu.. Ni adalah masa yang terbaik untuk Mak Usu cari kawan2 baru...hihihih..

Kelebihan blog Mak Usu hanya kamu yang singgah yang tahu... Sesungguhnya, setiap entri Mak Usu tulis dari hati... Yang baik datangnya dari ALLAH s.w.t. Yang buruk itu datang dari diri Mak Usu sendiri dan akan diperbaiki... :):)

Jadi apa tunggu lagi.. jom tukar link... Setiap jemputan dari anda akan Mak Usu terima dengan happynya... hihihi..

Mak Usu akan letak bloglist April 2012 tu insyaALLAH dalam masa 24 jam.. Jom! Jom! Jom! :):)

Selamat berkenalan...

p/s: Jika kita cinta dengan sesuatu yang kita suka..pastikan akan diketepikan yang lain untuk mendapatkan cinta yang kita suka.. :):)




18 comments:

fizafantagirO said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://dismybelog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

pssst ~ jom Mak Usu , masuk blist april sis pulak =)

~::Chenta::~ said...

wahh dah ramai ...

"ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?"

Lets be no 1...

http://ceritacintachenta.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

iEnA eLiEnA said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://www.ienaeliena.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Link anda telah cik iena masukkn dlm blog list cik iena
(^_~)

QmaRidh said...

Salam perkenalan, berminat Untuk menukar link bersama

saya?

http://www.qesahqasehqmaridh.com/2012/02/ben-ashaari-

bloglist-april-2012.html

Eryati said...

ada segmen baru..wah nak join klu sempat ni

Alycia said...

ya betul.. kt kenal pun melalui bloglist feb 2012 kan hehe.. seronok dpt kwn baru ;)

Cik Nur said...

blog mak usu dah ada dlm bloglist kekal dlm list cik nur.. :)

Zamani said...

Salam~
Anda berminat untuk menukar link bersama saya?
http://zamani84.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Arina Shamsul said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “ :)

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

done follow u :)

dyabunga said...

maksu pun mmg dah ada dlm bloglist wajib terjah dya..:D

apisv2 said...

Salam, hai. Jom tukar bloglist.
jgn lupa follo skali tau. ;p
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-bloglist-april-2012.html

Yumida said...

slmt bersegmen mak usu

mama maman aka yana said...

slm...


'Anda berminat utk menukar link bersama saya..??'


http://mamayana10.blogspot.com/2012/03/segmen-bloglist-april-2012.html

jika setuju.. blog anda akan ada dlm bloglist mama...;)

Miss Nadya said...

yeah...kenali mak usu..:)

Salam, sy dengan rasminya melepaskan komen untuk menjemput owner blog join saya punya bloglist jika sudi..hehe..di link ::

http://www.nornadiah.com/2012/03/miss-nadya-bloglist-mac-april-2012.html

Cda CdOot said...

Nak Cda review blog kamu ??Jom join segment ..

http://gadislollipops.blogspot.com/2012/03/segment-review-blog-meramaikan-follower.html

Zamani said...

Mak Usu~ Salam;)

jom join 1 segmen nih ;)

http://zamani84.blogspot.com/2012/03/contest-blog-simple-but-nice-by-yuyue.html

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam.
Mak Usu makin ramai org suka .. yeahhh .... :) teruskan promosi blog ....

said...

slm..

follow u dr segmen yg sama
http://comelstory.blogspot.com/2012/03/tajuk-ben-ashaari-dan-rakan-bogger.html