Mohon kemaafan

Assalammualaikum...


Mak Usu ambil kesempatan ini ingin memohon kemaafan atas apa2 saja kesalahan Mak Usu... hahaha.. sobs..sobs.. Sekadar entri pendek.. Mak Usu nak mohon kemaafan kepada blogger yang tinggalkan link untuk di follow.. Mak Usu belum follow lagi...  Kepada MASZ SIDEK... ni paling besar kesalahan ni.. Mak Usu dari hari tu lagi xbg hadiah kat masz..huhu.. n kepada yang menang GA yang Mak Usu sponsor pun sama gak..

InsyaALLAH Mak Usu selesaikan secepat yang mungkin... ALASAN MAK USU: bz sangat... Mak tidor pun xcukup kalau dikira...uwaaaaaaaaaaa... Ixblh pakai kan alasan..hihi..insyaALLAH, 22 mac ni Mak Usu balik..Mak Usu pos kan semua k...

"Untuk Masz..sory banyak2..huhuhuhu.. Mak Usu memang xkan lupak benda ya..hihihih."

Harap korang maafkan Mak Usu.. Mak Usu akan settlekan semua minggu ni.. So, minggu depan boleh free sikit la... doakan2 Mak Usu k..

Dan lagi satu, Mak Usu nak cari blogger untuk renovate/ edit blog Mak Usu ni.. ada sapa yang berminat x?? Kalau berminat inbox Mak Usu kat email ataupun kat Facebook k..

Sekian, terima kasih...hihihi..


p/s: Paling suka kelas management..bab ahri tu dok sebelah budak laki hensem... ahhahaha.. ;p;p;p



11 comments:

Masz Sidek said...

hehehe... sik apa... kmk paham...

p/s : mesti semangat nak belajar g kelas management hehehe.... kirim salam ngan miak hemsem ya... heheh ;)

dyabunga said...

blog mak usu dah lawa lah..
mak usu tuka bacground je..:D

Yumida said...

aieeeee...lamak x skodeng mak usu eh..rindu...kim salam ngn biak ensem ya..curik2 snap pic nya..hahaha

AIRA said...

hensem eh??nak tengok gambar dia:) hihi

Eza Boom Boom said...

hee, chill mak usu. perlahan-lahan, btw, kamek dah kat kuching :D

[ wanni ] said...

biar lambat asalkan selamat, betul tak mak usu? hehe

Salam perkenalan dari wanni :D

Hanif said...

Kalau sibuk tak per...
Blog ni tetap best!!

Khairiz said...
This comment has been removed by the author.
Khairiz said...

http://khairiz85.blogspot.com/2012/03/om-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

azznie said...

cantik la blog mak usu..

anie said...

suka bunga mawar kat blog mak usu