Kenapa mesti PINK??

Assalammualaikum...

Pom! pom! pom! Ada orang ke x ni.. Ok, terima kenyataan rumah ni banyak habuk dan xda orang nak singgah.. hahaha.. Salah sapa??

Okok..salah Mak Usu!! :p:p Masa yang agak tidak cukup (cover!! :p) bagi Mak Usu menyebabkan blog ini sudah lama xupdate.. Bukan dah putus asa k.. Tapi memang xda masa.. Masa untuk fb and twitter adalah.. hhaha.. Xboleh blah kan ayat Mak Usu.. hehehe..

Hari tu letak pic update comingg soon saja ja... Idea banyak. Tapi nak sampaikan idea tu dah kekok plak.. Yelah... lama kot dah xberpuitis kat blog ni... hehehe..

Apepon disuatu malam yang sunyi datang satu semangat yang gentar.. Terus blog di ubah suai menjadi kulit yang baru.. Perasan kan?? Hahaha.. Sampai 5 jam mengadap lappy jer..

PINK lagi?? Kenapa mesti PINK?? opsss! bukan warna kegemaran Mak Usu tau... Ingat lagi entri ni (KLIK SINI) Mak Usu pon xtahu kenapa Mak Usu suka pakai n guna barang2 kaler pink.. Memang dah lumrah seorang perempuan kot xboleh lari dari warna pink.. kan kan kan.. Setujula... hehehe

Tetapi usaha malam tu agak sia-sia kerana xjuga update blog kan.. BW tapi xbuat entri cam ne orang nak singgah kan?? hahahaha.. Kalau dulu siang malam blog.. Sampai xingat semua benda..

Tapi sejak bergelar pelajar ni.. Banyak benda lain yang nak kena buat dulu.. Huhu.. Sungguh tidak pandai Mak Usu membahagikan masa.. kan kan.. Xpe.. Sempena bulan yang baik ni Mak Usu meneruskan lagi kerjaya Mak Usu sebagai penulis blog yang banyak ketinggalan pembelajaran. Xpe xpe.. slow2 la.. (jangan xupdate lepas ni sudah) hahahaha... :p:p

Apepon sungguh xsabar nak story2 pengalaman Mak Usu jadi pelajar.. Student international pun rembat janji hensem!!! huahuahua...

BLOK E?? Mak Usu kat mana dan buat apa... Tunggu entri yang seterusnya k... Papai! Assalammualaikum..

^SELAMAT BERPUASA^

p/s: Macam terlalu banyak menggunakan perkataan "KAN".. itu adalah tidak disengajakan..kan kan.. :p:p

7 comments:

dyabunga said...

lama tak singgah kt blog mak usu..hihihi.. tak sabar nak cerita makusu..hihi..:)

Hanif Idrus said...

Lama tak updated yek...hehe

Masz Sidek said...

lamak kmk sik singgah sitok... dekat nak raya tok... bertukar wajah dah blog ktk...
selamat berpuasa mak usu

p/s : ok

Masz Sidek said...

p/s : ok kamk dah send alamat....

Cik Nur said...

wah..dah berubah wajah blog mak usu ni haa..!

sudah cantik byk ni ha...

selamat berpuasa ye mak usu.. selamat kembali berblogging...rindu mak usu ni haa.. :)

fizafantagirO said...

Lamanyaaa tak singgah sini .. :) Mak Usu Sihat ?

Che Rosliza Che mat said...

hai!...selamat kembali..