Bagi la aku peluang!

Hai hai hai korang sume... alahai...petang ni nasib ak xelok sngt...buat ak xda mood jek... Bukan aper... kalo nak online mesti ade benda je hal nya..

First petang tadi... mmg td lambt skit ak online... Ble online2 terus je bukak blog..cam biasa la kan.. tup tup tengok segmen Cik Lyssa... Ak terus klik blog dia.. Nak tau segmen ape... Dush!! line buat hal la plak... adoi2... sabo jer la... Last2 dapat gak bukak.. Alamak! Segmen ni ttp kol 4... Ada 45 minit g... Ape lagi terus ak bukak entri ak buat je la apa syarat2 die.. Sorry la entri ak buat td ringkas sngt.. tkt xsempat... nak bukak link2 satu pon lambat... "LINE BB NI LANGSUNG XBAGI AK PELUANG" hehehe... nak tunjuk geram jer...hehehehe.. last2 dapat gak join... bla ak bg link kat ruangan comment.. tekan je publish...tup! monitor ak gelap!! errkk...pasal ap nih?? monitor ak rosak lagi ke??

Siasat punye siasat!!! rupenye blackout... alahai...dalam hati aku harap2 la link yang ak bg ngan Cik Lyssa sampai... kalo x..rugi la... adoi2... Jadi ak pon fikir nak buat ape ek... Janji ngan kwn g anta kwn dia kol 5 tp skrang baru pkl 4.. ak nak buat ape ek.. so ak msg kwn ak sorang ni.. tanya dia ada kat umah ke x... ble dia ckp ade ak terus pakai tudung.. ambik kunci kete... better ak g jalan2 lepak kat umah kwn... Ble dengar jer ak nak klua.. ada la sorang budak ni nangs2 nk ikut ak..sape lagi kalau bukan anak saudara ak yang sorang ni..baru 2 thn.. xblh dengr kite nak klua mesti nak ekot... hehehe... best la lepak2 td... terserempak plak ngan kwn ak yang lain...jadi riuh rendah la kitorg lepak...hahahaha...

Ble dh nak maghrib...so kiteorg sume la balik umah... sampai je umah ak terus bukak komptr n terus online nak tengok ade ke x ak kat list Cik Lyssa... tp kesiannn... :( :( "LINE BB NI LANGSUNG XBAGI AK PELUANG" .. disconnect memanjang jer... So.. ak ambk keptsan..ak bia dulu n nk g sembhyang dulu... Layan Nada2 cinta dulu.. baru ak jenguk ko balik...

Yeay! sume dah siap ak buat.. tp keputusan betl2 mengecewakan... nak follow back followers ak pon xsempat lagi... Ni pon ak tunggu punye lamer baru dapat tulis post... Tu pon line dia masih hijau...uwaaaaaa.... Buat sume2 yang dah follow n bg komen tu..dh line ok ak akan follow back ok..jangan risau... Buat masa sekarang ak nak lyn tv jap...tunggu line ok ak will back ok...hahahaha.. :p :p :p

Tatatatatat!!



p/s: Ape?? ak dah de komputer?? dah beli baru ke aper... bab b4 cakap dh xde laptop... nak baca klik [SINI]...ak dh beli baru ke x nanti ak cite k...hehehehhehe...




2 comments:

Anonymous said...

oit oit oitttt.......knk x ajk ku lpakkk sali....aku taukkk sp ngan lepakingggg...pdenz dude n spawii rite..heheheh gotchaaaa.....

Fezzy Sha said...

@Anonymoushahahhahaa... next tyme kt lepak k dear..hahahaha ;p;p;p