5 Blog Pilihanku 2011

Assalammualaikum...

Sekarang Mak Usu join Segmen Ben Ashaari plak... Segmen: 5 Blog Pilihanku 2011... Setiap blogger mempunyai blog pilihan masing2.. Begitu juga dengan Mak Usu.. Dalam ramai2 blog yang kita follow mesti ada blog yang kita jenguk setiap hari kan?? hehehe


Jadi,antara 5 blog pilihan Mak Usu 2011 ialah :

Semestinya blog penganjur.. Blog Abg Ben memang santai... Entri2 yang bernas dan mengemukan isu semasa.. Kadang2 perkara yang kita sendiri xperasan dan xtahu pon...kita boleh jadi tahu...hehehehe.. Setiap entri baru dari Abg. Ben confrm Mak Usu baca :)

Salah satu blog tutorial yang menjadi pilihan ramai.. Tutorial yang beliau buat memang banyak membantu ramai blogger.. Blog Mak Usu pon banyak ikut dari tutorial beliau.. Tutorial yang mudah dan senang difahami.. :)

Blog ini juga Mak Usu gemar singgah.. Blog ini juga best kalo tempat nak santai2.. hehe.. Banyak entri yang berfaedah yang boleh dijadikan panduan... 

Blog ini memang Mak Usu suka.. Bab kat sini la Mak Usu suka2 tengok resepi... Memang best2 la resepi dia.. Untungla pandai masak macam2 kan... hehee.. Mak Usu pon suka masak.. Jadi Mak Usu memang banayk belajar dari blog ni... hehehe.. Tumpang carik resepi k... hehehe...Nice!

Blog kepunyaan En.Khairiz... Entri-entri beliau yang berbentuk pengajaran, motivasi dan nasihat amat Mak Usu suka... Memang puji la entri beliau... :)

Ini adalah antara Top 5 Blog yang mesti Mak Usu singgah tiap2 hari.. Serius! xtipu... hehehe...

Dan sebenarnya pilihan Mak Usu lebih dari 5... yang selebihnya korang tengok kat Destinasi Inspirasi Mak Usu kat sidebar k.. Tu la kesemua blog Pilihan Mak Usu 2011.. :) Apepon blog2 lain pon best2 semua.. blog Mak Usu?? erk.. korang je tau...hehehehe...

Teringin nak berjaya macam diorang2 sume...yang penting matlamat kita beblog k...

Bye...


8 comments:

darling asma said...

datang dari segmen yg sama... jum terjah blog asma pulak..

deen azmee said...

as-salam..

salam ziarah rakan blogger..

jom baca 5 blog pilihan saya..

http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihan-ku-2011.html

SoLy SoLicious said...

ziarah nengok blog pilihan ^^

!-CintaSibungaTembam-! said...

salam perkenalan sy dri segmen abg ben
rupa byk blog yg best
jom singgah

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

Khairiz said...

Thanks kerana menjadi blog pilihan mak usu :)

Lulu Caldina said...

Semua blog memang ada keistimewaannya, lebih-lebih lagi bila ada pembaca seperti kamu.. :) HARUS BACA

sHiLaziZi said...

so sweet...salam kenalan..segmen BA ni menemukan jodoh aku dengan blog kamu.. =)

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog abg Ben .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk