Jom teka! Ada hadiah...

Assalammualaikum..

Untuk pengetahuan korang, GA Mak Usu ditunda untuk GA awal tahun k.. Bab Mak Usu nak pergi bercuti..yeay! Niat memang nak wat GA akhir tahun.. Tapi nanti tkt xdapat nak update so buat awal tahun la.. Boleh cari2 lagi banyak2 hadiah.. Tapi kalo ada nak sponsor tu ok juga.. hahaha.. *perasan..

Tapi ape pon hari ni Mak Usu bukan bercerita pasal GA tu.. tapi hari ni rasa nak cam wat permainan teka teka plak.. hahaha.. Nak buat entri belum idea lagi.. So, belek2 pic tadi terjumpa pic budak2 ni..comel la.. Jom teka siapa dia..


Senang jer..
  • Korang xperlu buat entri..Cuma komen kat entri ni jer... 
  • Bagi nama blog, url blog dan jawapan
  • Soalan: Siapa budak comel tuh, dan siapa kat sebelah dia tu.. (abg, adik, kazen, or bf ke..hahaha)
Senangkan?? hahahaha.. 2 pemenang Mak Usu akan topup RM10.. Kalau ramai yang bagi jawapan betul, Mak Usu akan guna random.org k.. adil...heheee

Jom teka ni Mak Usu tutup malam ni tepat pukul 11.59 pm.. Boleh besok korang terima topup tuh.. hahahahaha...Xrugi korang join.. :)

Bubye..

p/s: Kalo xda orang join Mak Usu topup diri sendiri la...hahahaa


6 comments:

Eza Boom Boom :) said...

Budak pompuan comel tu , confirm la mak usu. hehe. Budak sebelah dia tu mungkin abang mak usu. Nak topup, kredit dah kontang :D

Nama: Eza boom boom
Url blog:http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/

Nabila Medan said...

Thank ajak nabila.nabila cube...

Yg perempuan tu Mak Su/Fezzy
Yg Laki sebelah tu mybe Abg Mak Su kot,atau kezen Mak Su.

nama : Nabila Medan
Url blog : http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/

masz86 said...

Kmk coba ahh...
Miak rompuan ya ktk...
Miak laki ya abg ktk....

Nama : Masz86
Url blog : http://masrinasidek.blogspot.com/

Leeza Zailan said...

okay ,, tak salah try kan ,, hik3 . yang perempuan tu mak usu .. yang laki tu ,, nampak gaya cam cousin je .. hehe .. :')

Arol Mubin said...

Nama : Arol Mubin
Url Blog : http://arolpunyeblog.blogspot.com

Arol cuba teka yeah! :D

Budak comel tue ialah adik Mak Usu. Dan budak sebelah budak comel tue ialah Mak Usu.

ratu zuleyqha said...

Yg sebelah tuh, pilihan hanya 4 tuh je ae ? Eqha try ! Yg comel tuh mak usu dan yg sblah 2 lak abg mak usu (:

Nama: Blog Ratu Zuleyqha
URL blog: http://ratuzuleyqha.blogspot.com/