Jom Naikkan Trafik Blog!

Assalammualaikum...

Sebelum Mak Usu nak buat entri baru.. Mak Usu nak join2 segmen dulu.. First segmen dengan Mak Dara..
Segmen ini bertujuan untuk sama-sama berkenalan antara blogger dan dalam masa yang sama naikkan trafik blog.. Macam blog Mak Usu ni... naik turun je dia punye trafik..hahahaha...


Jadi, serba sedikit tentang blog Mak Usu ialah blog personal yang menceritakan serba sedikit tentang kehidupan seharian Mak Usu yang Mak Usu rasa boleh dikongsikan.. Ada jugak entri berbentuk nasihat untuk panduan diri sendiri dan rakan2 la.. Blog yang masih baru.. Diteruskan kerana minat yang mendalam dalam bidang penulisan blog.. :) Ada juga entri untuk blaja bahasa Sarawak.. Sedikit resepi yang pernah Mak Usu buat.. Dan yang lain2 tuh korang leh terjah2 sendiri la..hehehe.. Mungkin tiada yang istimewa.. Tapi harap kita semua boleh berkongsi minat yang sama :)

Terima kasih Mak Dara :)


19 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Terima kasih kerana sudi join ye.. Mohh kita terjah menerjah dan kasi naik trafik sesama kita ye... =)

Arol Mubin said...

Fewwitt! Arol Mubin datang terjah blog nie. Hehe! :D

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

Nur Raihana Abd Rahim said...

NICE BLOG...terjah dari blog mak dara.dah follow, jom follow balik :)

http://www.nraihana.blogspot.com

Eza Boom Boom :) said...

Selamat bersegmen ktk! :D

Mak Usu said...

@ADZA IRDAWATI aka MAK DARA Terima kasih Mak Dara... jom terjah!

Mak Usu said...

@Arol Mubin wiiiwiitt... thank arol..

Mak Usu said...

@Nur Raihana Abd Rahim Thank raihana.. be follow u k..

Mak Usu said...

@Eza Boom Boom :) Hahahhaaa.. selamat2 ktk..tq

Miziey said...

Dtg dr segmen yg sama. Salam kenal. Huhu~
Sudi2 la singgah blog kmk keyh. Hahah.
:D

mekjangok said...

salam perkenalan...jom follow teman..

http://mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com

zatiey said...

zatiey pon join jgk...jemput singgah ke belog zatiey..

http://cintakukini.blogspot.com/

Qimayra Mohammad said...

datang dari segmen yang sama :)
dah follow blog ni, kalau sudi follow la kite balik yer :) :)

http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

from sabah, with love ^^

Cik Syue said...

salam perkenalan :) i follow u, kalau sudi, follow me back ya!

http://sukehatiakuokey.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

Anamarza said...

follow

http://www.anamarzablog.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

syaidatie nurdilla said...

Hye Dear.. dtg dr segmen sama.. jom terjah blog.. @~@

ratu zuleyqha said...

singgah dari segmen yg sama, terjah dan follow ! (:

wantie said...

DARI N3 YANG SAMA. FOLLOW U SUDAH..
MAI JENGUK BLOG I AT
http://lovingwantie.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

Tentang Kita said...

dtg singgah dari

http://azumylini.blogspot.com/2011/12/jom-naikkan-trafik-blog.html

Rahmah Ram Ram said...

As salam....

Singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berblogwalking :)