SEGMEN | 5 Blog Lelaki Pilihan Saya !

Assalammualaikum...

Sekarang ni Mak Usu nak join Segmen yang Cik Lyssa buat.. Sebelum ni Abg. Ben ada buat untuk Segmen 5 blog wanita pilihan kan.. Tapi petang ni Cik Lyssa nak buat untuk 5 blog lelaki yang jadi pilihan... Jom tengok siapa 5 blog lelaki yang jadi pilihan Mak Usu.. hehehe...
Dan Mak Usu nak tambah lagi satu blog yang Mak Usu selalu curik resepi blh? hahaha
Blog mereka memang unik dan lain dari yang lain... Segala idea dan entri mereka mahupun pandangan memang yang terbaik la Mak Usu tengok.. Kalo korang masuk blog diorang, insyaAllah memang korang dapat faedah mahupun pengetahuan dari mereka.. Mak Usu memang xjemu2 singgah blog diorang.. Setiap blog mempunyai keistimewaan masing2.. Xcaya korang terjah sendiri k..

Mereka antara inspirasi dan idola Mak Usu dalam dunia blog.. :):) *thump up sambil angguk2 kepala.. hihihi

Thank Cik Lyssa..

p/s: Jadilah diri sendiri..


7 comments:

!-CintaSiGadisTembam-! said...

salam sy dtg dri segmen lyssa
sy nk terjah blog pilihan awk

jom singgah sekali

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

cikyanxyanx said...

hai , Mira dari segmen kak Lysaa jugak >< salam kenal yok !

http://cikyanxyanx.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

AyuInsYiraH said...

salam...ayu datang dari segmen sama...jooom singgah ke blog ayu...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

masz86 said...

Singgah dr segmen Lyssa...

http://masrinasidek.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

Sandra Azwan said...

Terima kasih Mak Usu yang cute!!;-)

:: Cik Nur :: said...

salam...dari segmen yang sama..
singgah sini dan follow..
jemputlah singgah belog saya..

^__^

Aeiz said...

aeiz singgah sini dari segmen yang sama =)

http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html