Jiwa kosong...

Assalammualaikum semua...
Fuhhhh! Lame btl Mak Usu xupdate blog nih.. Vacuum jap..hehee... Lame ke?? Baru hilang semalam ke jot... hehehe...

Semalam ada masalah sikit bab tu xleh nak online.. tapi bile semuanye ni berlaku baru Mak Usu perasan yang sebenarnya jiwa Mak Usu ni kosong...huhuhu

Bukan apa...tyme xleh online memang punya la bosan.. xda benda nak wat... jiwa betul2 meronta...xda sape pon nak mengisi kekosongan ni.. Lau da bf ok gak.. xpe... xde la bosan sngt..Ni... xnak la ganggu kawan.. Nak msg diorang takut gak mengganggu... Malu plak nak cite nanti..hehehe

Nasib baik ade hp yang leh on9..tu pon kena korbankan kreadit... terpaksa..dengan on9 je Mak Usu blh carik kwn nak berbual.. Kalo xberbual nanti tkt2 asyik menangis jer.. Xnak la macam tu..Kena kuat skit.. Dahla family xnak layan.. diorg cakap tyme lappy Mak Usu ade.. Mak Usu xlayan diorg.. Lucu pon ada gak.. Mak plak cakap padan muke..break off ngan lappy!..uwaaaa..hahaha.. Apepon kena carik cara cam ne nak repair secepat mungkin..hehehe..

Apepon semalam memang btl2 carik kwn nak luahkan perasaan..nak gelak ketawa.. N nasib baik ada seorang kwn ni yang bermurah hati layan Mak Usu kat twitter... Nak bgtau kat korang lupa plak mintak izin kat dia...hahaha..Apepon thank la k.. penat die layan Mak Usu.. Mak Usu je suke ganggu die kat tweet..hahahaha... Sorry yek.. N thank gak...

Mungkin lepas ni terpaksa kerja keras kot carik bf.. hahaha... tp belom ketandusan lagi la...hahaha..relek2 la kan...Apa yang dapat Mak Usu pelajari ialah.. Mungkin apa yang berlaku dengan Mak Usu dari semalam mungkin ada hikmah nye kan..hehehe.. Sentiasa bersabar dan tabah menempuh dugaan nya...

Setiap masalah yang menimpa harus lah dicari jalan penyelesaian.. bukan menyesali nya...Dunia sentiasa berputar.. Kita ada masa bahgia masing2..jadi bersabarla dan cari ikhtiar.. Moga perjalanan kehidupan kita lebih lancar dan bermakna... :)

Sekadar luahan rasa dan tiada niat untuk mengaibkan sapa2...hehehe. :)

Tatata ^.^


p/s: Jadikan masa lalu untuk panduan masa depan :)


1 comment:

Khairiz said...

so dah dapat balik buah hati la ni, bagus2 teruskan k