Aku Blogger Baru 2012

Assalammualaikum...

Jom join ramai2... Klik banner di atas k..

Sekarang ni Mak Usu nak join segmen HH pulak.. Agak menarik.. Hahaha.. Mak Usu ni blogger baru ke?? Hahaha.. Defisininya hanya Mak Usu yang tahu.. kan HH?? hehehe..

Mak Usu buat blog ni lama dah.. Dalam September 2010 kot kalau xsilap.. Tapi mula aktif Oktober 2011 tapi masih slow sikit la.. Tapi bila tahun baru ni 2012.. Mak Usu ingat nak bergiat lebih aktif dalam dunia blog ni..

Jadi kira blogger baru 2012 juga tu kan?? hehehee.. Semestinya Mak Usu nak tambahkan kenalan di dalam dunia blogger ni.. Baru boleh kembangkan penulisan kita kan? hahhaha..

Dan orang yang menyebabkan Mak Usu minat berblog ni ialah Coretan Rasa Cik Nenek Kebaya.. Beliau ialah senior Mak Usu kat poli... Beliau yang membuahkan minat Mak Usu berblog.. Sekarang beliau dah kahwin tu la mungkin sibuk skit dan xupdate blog... Korang boleh la jenguk2 beliau...

Dan sekarang berjumpa dengan sifu2 blog yang kuat macam HH, Ben Ashaari, Lyssa, Lulu Pages dan banyak lagi la... Korang2 semua pun kenal kan??

Semoga dengan segmen ni kita dapat mengeratkan silaturrahim antara sesama blogger k..

Bubbye.. :)




8 comments:

Rumah Kuning said...

saya pun masih baru. salam kenal

dyabunga said...

dya pun bru lagi..hihihi..:D

Zamani84 said...

Salam :)

anda telah di tag oleh saya utk join 1 contest ni.. tak ada paksaan utk join, k ;)

jemput ke blog sy

http://zamani84.blogspot.com/2012/01/peraduan-blog-paling-cun-by-muashri.html

tk :)

Penjual Reflesia™ said...

wahhhh...semoga berjaya mak usu.. chayok2..!! =.=

Mak Usu said...

@Rumah Kuning Salam kenal juga.. :)

Mak Usu said...

@dyabunga Samala.. hehehe

Mak Usu said...

@Penjual Reflesia™ Thank Syieda! Chayok2..

shami farhanah said...

assalamualaikum..saya pun blog baru boleh follow saya balik x?saya dah follow.. :)