Hadiah Tahun Baru 2012 :)

Assalammualaikum...

Sekian lama baru Mak Usu nak update blog.. Bukan apa, sibuk sikit tahun baru ni... Sibuk nak prepare masuk skolah... hahahhaa... Tapi permulaan tahun baru Mak Usu 2012 ni agak baik la.. awal2 tahun lagi dah bertuah.. hehehe... Hari yang sama dapat tahu yang Mak Usu xlama lagi jadi budak sekolah balik walaupun usia dah makin tua... hahahaha.. :p:p

Hari tu join Kontest Gegar Blog #2 2011 dari HH, xsangka plak blh dapat no 2.. excited ni.. dapat shawls dengan dompet wanita...hehhee...  Terima Kasih ye HH... Terima Kasih juga kepada penaja hadiah k.. Rasa happy sangat2 hari tu.. Terus Mak Usu bagitau HH, itulah hadiah tahun baru Mak Usu.. *terlebih excited.. hahahaha... Jom singgah blog beliau.. Konform korang xrugi...Klik je banner kat bawah ni... [Entri Kemenangan]
 
#curik header HH...sorry xbgtau..hihihi

Then, Mak Usu baru nak melangkah masuk IPT ambik degree.. hehehe... Hari tu penah dapat tawaran gak tapi Mak Usu tolak bab gatal nak keja... ahahhaa.. Bila dah keja gatal plak nak berenti... Hahahaha.. Susah ada penyakit gatal nih... hahahaha.. ;p;p;p.. Alhamdulillah sekarang dapat tawaran lagi jadi parent cakap pg la...


Dapat tawaran Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan (Pemasaran) Kat UNIMAS... Mak Usu pandai neves plak.. Serius! lama sangat dah berenti belajar.. 2 tahun dah tinggal sekolah...boleh ke x otak ni nak study lagi.. pastu buat assignment... hahahhaa... takut takut... Tapi sedih gak kawan Mak Usu xdapat...

Dua tu la antara berita gembira yang Mak Usu terima menjelang tahun baru... :) Happy sangat2... Tapi yang xboleh tahan nya...bila shoutmix tamat perkhidmatan free...


Hahahaha... terkejut Mak Usu.. baru nak bw tapi terus dapat ni... hahahaha.. Pastu baru slow2 nak pg tuka guna cbox.. hahaha... Lambat betul Mak Usu bertindak kan... hahahaha...

Mak Usu berharap hari2 yang akan datang nanti terus menggembirakan kita semua.. :)

p/s:Sama2 kita perbaiki kekurangan dan nikmati kelebihan dengan sebaiknya...

Bubye... :)


4 comments:

HasrulHassan [HH] said...

Tahniah dapat masuk IPT ... bidang best tu, senang dapat kerja ..hehehe... lagi .. tahniah juga sebb menang. HH harap hadiah tu dah settle oleh penaja.

Dan terima kasih kerana entri ini.

Mak Usu said...

@HasrulHassan [HH] Terima kasih HH.. Terima kasih atas nasihat HH k.. :)

IntaNBerliaN said...

tahniah mak usu... belajar rajin2 yer :-) smg berjaya apa yg diimpikan...

Gen2Merah said...

tahniah mak usu.. nelajar rajin2 yee.. ehe