Hadiah dari blogspot.com..Tq!

Assalammualaikum..


Mula2 tadi xda idea taw nak update blog.. Xtaw nak buat entri apa.. So, Mak Usu g la bw dulu.. Baca2 entri orang n komen2 skit.. Bila syok2 je.. Mak Usu nak g balik kat dashboard.. Supriseeee!!! Mak Usu dapat hadian dari blogspot.com.. Punya la suprise.. Terima kasih la blogspot.com kerana telah berjaya membuatkan Mak Usu cemas dan hadiah dari anda tu memang amat mengerunkan...!!! uwaaaaaaaaa... terharu Mak Usu...

Hampir menangis tapi xjadi.. hahahaha... Nak tahu apa yang blogspot.com bagi kat Mak Usu?? Konform korang xda kan?? Tapi kalo dah pernah dapat pun mesti terharukan?? uwaaaaaa

"Blog has been removed"

Ada tengok tu hadiah yang dia bagi... Terkeluar biji mata tengok... Uwaaaaa......Berkali2 cuba refresh masih juga sama.. Dalam hati dah fikir xkan la nak kena wat blog baru.. uwaaa..Sape yang xtakut tengok benda ni... Blogspot.com ni mmg nak main sembunyi2 plak ngan Mak Usu ek.. Tapi thank la k bab berjaya buat Mak Usu sedih...

Taula blog Mak Usu ni jarang orang singgah, follow n komen tapi jangan la sampai nak removed blog Mak Usu... Atau pon blogspot.com dengki Eqbal Zack jadi follower yang ke-200 Mak Usu..hahaa.. blogger otai hebat tuh... hahaha. Terima ye sudi follow balik blog Mak Usu...#senyum dengan menutup mata tanpa menampakkan gigi... ;p;p;p;p;p

Apepon tadi memang cemas la.. Tapi akhirnya dapat kembali.. Siap minta no telefon lagi blogspot.com untuk settlekan masalah ni n bagi no verify code.. alahai..Nak minta no telefon pun nak buat suprise... ahhahaa..

BTW, tunggu ayah balik ni bab nak suprise kan dia.. Hari ni hari jadi Ayah...hehehe...Entry malam sikit buat... hehehehe.. Love u AYAH! Happy befday..

Terima kasih juga kepada blogspot.com kenakan Mak Usu... ahahhahaa... ;p;p;p;p;p

Bubye...


9 comments:

masz said...

Nasib bait dpt balit....

HasrulHassan [HH] said...

Ada sebab tu, HH dah pernah kena untuk blog2 lain, sib baik ehh dapat balik . hehehehe

Mak Usu said...

@masztula masz..nasib dpt balik..kalo x, xtau la nk buat apa..huhuhu...

Mak Usu said...

@HasrulHassan [HH] yeke? mula2 memang dah fkr la buat blog baru.. tp nsb dpt balik.. kalo x, xdpt la nk komen HH lg...haha

Lady Milo said...

kenapa jadi macam tu ek mak usu. mesti cuak.

Cik Syue said...

fuh, seb bek dpt balik.. huhu

Cik Syue said...

oh lupe.. cik syue pun pnh kene.. pastu kwn settle kn..

Mak Usu said...

@Lady Milo A'a... takut sangat masa tu...

Mak Usu said...

@Cik Syue Tula cik syue.. nasib dapat balik... iye?? masa saya sorang2 jer fikir camne nak settlekan..takut sangat.. hehehe