BLOG AKU LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI kerana

Assalammualaikum..
AMARAN!

Entri ini mungkin agak keterlaluan dan meloyakan.. Sediakan plastik muntah anda ataupun terus ke tandas..Amaran sudah diberikan.. Siap sediakan diri anda dan baca sampai habis..hihihi

Segmen berani mati: BLOG MAK USU LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI kerana...

1. Header dengan Bunga Mawar Merah, Menu tab yang ringkas dan Background yang cantik.. Pernah yang cakap.. kalau ada bau memang blog Mak Usu ni bau wangi dengan bau bunga...

2. Seorang pencinta doodle.. Diletak paling bawah blog.. Pemberian pertama dari Apit kerana bertuah masa ikut segmen beliau... Doodle chomel macam empunya blog.. hahaha..

3. Ada shout box untuk yang berkunjung tinggalkan link.. Boleh lawat balik.. Simple dan penting untuk blog ini.. Sentiasa akan balas kunjungan..Kerana pengunjung blog adalah penting...

4. Selain ada menyediakan ruangan resepi, galeri dan rahsia.. Di blog Mak Usu ada Kamus Sarawak.. Dimana pengunjung boleh belajar bahasa Sarawak dengan Mak Usu.. Boleh digunakan untuk masa hadapan.. Mana tau nanti datang Sarawak senang nak berkomunikasi... :):)

5. Pelbagai jenis cerita yang dikarang kan dalam setiap entri.. Lebih kepada personal story la.. Tapi akan diulas dengan menarik dengan harapan pembaca dapat faedah... Sentiasa mencari idea dan belajar dari entri yang sebelumnya..

6. Pembaca yang datang berkunjung ke blog Mak Usu telah disajikan lagu yang amat best.."Tentang Kita".. Sekaligus menenangkan diri kita kan?? hihihi

Yang seterusnya anda kunjung sendiri dan kaji di blog Mak Usu k..

Entri mungkin agak perasan dan bangga dengan blog tapi Amaran sudah diberikan awal entri tadi... Hahaa...


Bye..

p/s Sekali skala nak juga rasa blog lagi best dari Abg Ben...*sambil senyum xnampak gigi..

(Baru habis buat entri tapi segmen tutup kol 8 plak.. apepon publish jugak k... :):))

15 comments:

Bella said...

Jalan2 disini... ^^

Bella said...

:: Cik Nur :: said...

wah..menarik tentang kamus serawak tu, bila cik nur nak sampai sana pun tak tahun la..hehehehe

Clara said...

Singgah ke mari dr BA punya blog ^^

http://cerytara.blogspot.com/p/stuffs.html

dyabunga said...

pas ni senang lah pergi sarawak.hehe
dya dari dulu suka lagi ni..tenang je..hehe

FYA PELANG! said...

heheh. tetap terbaik. sebab, yakin itu ade :)


>>> http://fyapelangi.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

Aina Nadhirah said...

wahh.. entry kaw kaw punya :)

Follow balik :D

fifitiez said...

bah,orang sarawak ktk tek duhal!! first time jumpa blogger org swk..kmk org sibu.. :)

Masz Sidek said...

mun kmk ke blog ktk tok... mesti kmk berulang kali dengar lagu tentang kita ya...

Masz Sidek said...

mun kmk ke blog ktk tok... mesti kmk berulang kali dengar lagu tentang kita ya...

kis said...

br terperasan ada kamus sarawak lak kat blog mak usu ni yek...nnt kmk nak study la...

Kancil 8349 said...

menarik...tapi Kancil ndak muntah pun...hehehe

Ain SSB said...

Salam! Ain dtg melawat blog Mak Usu! :)

Thank you sudi komen & follow blog Ain! :)

Hanif said...

Header bukan ajer mawar merah..tapi bunga2 yang jatuh pun warna merah..hehehehe

aynora said...

mak usu...i m coming!
thx coz dtg blog saya.

FF okey,
aynora