Review BLog Bersama NorNadiah Dot Com

Assalammualaikum...
 
Nak join gak klik banner kat ni k... :)

Untuk permulaan entri hari ni, Mak Usu nak join segmen Miss Nadya.. Sebenarnya semalam lagi nak join.. Tapi line buat hal plak... Baru sekarang ada senang sikit... Lagipun hari ni ada aktiviti sikit... hehehe..

Sebenarnya blog Miss Nadya ni Mak Usu baru kenal melalui Segmen Abang Ben Bloglist Feb 2012...Serius! Mak Usu belum kenal sangat dengan empunya blog ni... Tapi Mak Usu tengok blog beliau banyak jadi pilihan ramai dan ada kat bloglist blogger yang lain... Header beliau pun chomel la... hehe

Selepas Mak Usu selidik blog beliau... Memang xrugi Mak Usu follow beliau.. Di blog, beliau juga ada berkongsi toturiol blog dan tip2 yang berguna untuk kita semua...

Jadi sekarang Mak Usu pun nak berjinak2 dengan blog Miss Nadya ni.. Beliau pun nampak chomel n peramah jer...Rasanya belum sampai seminggu kot kenal..hehhee.. Tapi harap kita akan berkawan sampai bila2 ek.. Harap Miss Nadya pun beri tunjuk ajar la dengan Mak Usu yang baru berjinak2 dengan blog ni...hihi..Mana tau boleh jadi hebat cam Miss Nadya..hehehe...

Serius! sebenarnya takut ni nak review2 blog orang2 lama ni...hihihi...Tapi ni memang pandangan ikhlas dari Mak Usu... hehehe.. ok... Harap Miss Nadya sudi review blog Mak Usu balik... hehehe

Thank Miss Nadya... :):)




3 comments:

Miss Nadya said...

wau..nice lah dear..terharunya nad syg..:)

Insyaallah semoga perkenalan kita berpanjangan..Amin..:)

thanks jugak sebab sudi juin..:)

Mak Usu said...

@Miss Nadya Amin...hihihi...

Jomkongsistory aka Cerita Kedai Kopi said...

nak menyebok gak.. salam perkenalan jugak... hehe