Serius xpercaya!

Assalammualaikum...

Selamat malam kawan2... hahahaa... fuuuhhhhh.. last entri malam ni.. tapi dah pagi dah pon.. 1.09 pagi dah jam ni.. Mak Usu nak bercerita sikit...

Serius! Sibuk betul blog Mak Usu hari ni.. Sampai2 xtentu mandi xtentu makan... hahaha... xdela.. gurau jer.. Cuma tadi Mak Usu syok2 jer buat entri.. Kena tag terus Mak Usu nak buat juga... Takut xsempat.. Besok dah nak g hospital.. takut2 xonline.. :) Jadi teruskan je buat malam ni... hehehe :)

Serius! Kawan2 yang ditag dipilih secara rawak.. tiada paksaan nak join ke x.. hehehhee.. Kalo join lagi bagus.. Lagi meriah... hihihi :)

Serius! Xsangka boleh buat 3 or 4 entri satu hari.. hahaha.. Last2 tadi baru ingat Mak Usu "LUPA" nak makan malam.. baru sekarang berasa lapar... huhuhu.. Nekad nak makan juga tapi tapi tapi...

Ibu tegur: "Pukul 12 dah sayang, xboleh makan..kena puasa..esok nak check up"
Perlu ke puasa?? uwaaa...makanan pun dah xda... xpela..(dalam hati esok nak makan sepuas2nya... hahaha ;p;p;p;p)

Dengan hati yang kecewa xdibenarkan makan.. Maka Mak Usu buat keputusan untuk tidor... hahaha..(tu pun nak kena wat keputusan... hahahaha)

Apepon, sebelum tidur.. Mak Usu ingin memohon kemaafan jika sepanjang hari ni Mak Usu ada buat salah atau menyinggung perasaan anda semua k.. Sorry..

Berharap Mak Usu akan dapat ramai lagi kawan blogger masa akan datang...

Good Night... Sweet Dream :)



6 comments:

masz said...

ooosian.... lena sik kah tido ya mun embak perut lapa... huhuhu

dyabunga said...

lepas pergi hosp mak usu mkn ye..:D

Alycia said...

mak usu.. bgn2, dh pagi kekeke..

mekjangok said...

buleh ker tido ngan perut lapaq mak usu?..anyway saya harap mak usu sihat walafiat..esok nak check up kan? good luck..

fizafantagiro said...

alala tido berlapar la ni .. ciannyer .. xpe nanti lepas check up makan banyak-banyak =)

Mak Usu said...

@masz xlena.. tapi terpaksa tahan....

@dyabunga habis jer terus perkena Mee Goreng Basah dengan Udang...huhuhuhu

@alycia dah nak tido balik dah... hahaha

@mekjangok serius xboleh...hahahah.. tapi terpksa.. alhamdulillah check up ok... hehehe

@fizfantagiro ciankan... hahahhaa... memang terlalu banyak makan tadi.. hahaha