Segmen Mencari Bloglist 2012

Assalammualaikum..

Pembukaan entri malam ni Mak Usu nak join segmen Nabila Medan.. Beliau memang sporting.. Semua segmen dan contest beliau akan cuba join.. Jadi sekarang Mak Usu pulak yang join segmen beliau k.. Semoga dengan join segmen ni kita akan dapat faedahnya k..

Nak join gak korang klik je banner kat atas ni k... Syarat2 penyertaan senang jer.. :)

Mak Usu tagkan kepada kawan Mak Usu k.. [BFF 1] dan [BFF 2]

Sekian. Terima Kasih.. :)



6 comments:

iLiAiSyAhkaDir said...

Singgah sini dari segmen yang sama.. jom lawat belog iliaisy.blogspot.com =0 if sudi boleh follow juga =)

Cik Fafa said...

fafa singgah sini dr segmen yg sama !! nice blog !!

Ekmi Rabat said...

Salam, datang dari segment yang sama & dah follow blog nih. Keep in touch yea :)

http://www.ekmirabat.com/2012/01/segmen-mencari-bloglist-2012.html

cikladybird said...

dtg dr segmen yg sama..
salam perkenalan..^_^

CikFi said...

datang dr segmen yang sama =)

follow you.~~

http://hatinufid.blogspot.com/2012/01/segmen-mencari-bloglist-2012.html?showComment=1326474316151#c8633417626945760294

Penjual Reflesia™ said...

syieda dtg lwt mak usu..hihihihi baru sempat bw tuk segmen2..hihihi =.=