Atas permintaan semua...

Assalammualaikum...

Punya penat la Mak Usu hari ni.. Baru je sampai rumah dari menguruskan semua2 ni..[List].. Almaklumam la..Mak Usu nak jadi student balik... hihihi.. Macam xcaya plak Mak Usu ni nak jadi student balik... Memang menakutkan la.. Lagi2 ibu Mak Usu berharap Mak Usu ni akan jadi pelajar cemerlang nnti... hahaha.. Amin...

Rindu Mak Usu ngan blog Mak Usu ni.. Satu hari xbukak buat Mak Usu xtentu arah ja.. hahaa.. Terima kasih la kepada kawan2 blogger yang sudi bagi pandangan tentang blog Mak Usu ni.. Mak Usu hargai sangat2...Kalau xda apa2 hal, Mak Usu akan cuba renovate sikit blog Mak Usu ni...

Dan atas permintaan kawan2 blogger, Mak Usu dah buang da bunga2 yang berguguran tu.. Xdela kita nyanyi lagu 'bunga2 cinta' nnti ek..hihihi.. Jadi, tepuk tangan sikit...

Motif?? La.. tepuk tangan jer...hihihi.. Then lagi satu, Lappy Mak Usu dah kembali pulih dari demamnya... hahaha.. Jadi boleh la update selalu ni kan...*happy happy happy..

Lagi, pasal lagu Mak Usu ni.. nak buang ke x ek??

Dan lagi, (adoi! banyak benar lagi Mak usu ni..) hihi.. Mak Usu ada suprise tok korang.. Mak Usu akan tukar blog ni betul2 guna warna kegemaran Mak Usu.. nak tahu tunggu la.. Ataupun korang nak teka lagi?? Blh la...Tapi nanti baru Mak Usu fikir hadiahnya k...hahahaha..

Nanti blog akan jadi lebih simple tapi best... *berangan..hihi..

Jadi b4 tido Mak Usu nak bw dulu la... Jumpa esok... :):)

Bye

p/s: Bw sambil makan burger telur special..nyum..nyum..nyum... *blurpppp.kenyang (Menang GA QASEH..yeay!)



9 comments:

:: Cik Nur :: said...

wah..xsabar nak tunggu wajah baru belog mak usu...

kalau mak usu rindukan bunga2 bguguran, dtglah ke belog cik nur ye..^__^

dyabunga said...

jgn lah buang lagu ni..sweet lah lagu ni..cuma mak usu guna yang boleh pause..hehe..:D

Eza Boom Boom :) said...

kmk akan selalu support ktk :). yeyy, blog dah ringann.. best2!! :) simple is the best!! :). Apa2 mok idea gik, kmk sedia membantu.. hik3...

Arra Ahmad said...

arra tunggu wajah baru blog ni.:)

A'ishah Kamaludin said...

Blog ni dah ok dah..

Tapi kalau nak upgrade lagi penampilannya pun boleh, tak sabar nak tengok!

Masz Sidek said...

mesti meletop tok..... kmk nunggu wajah baru blog ktk k....

Lady Milo said...

buat layout warna simple mak usu, baru cantik....

EZAD AMIR said...

aik..kalo x silap smlm blog mak usu ada bulat2 jatuh...dh buang ke?hek3

Yumida said...

study blt? yeah...support mak usu juak...kelak mesti ktk bz ho...do the best k!