Jom Cari Blogger Setempat

Assalammualaikum...


Permulaan hari ni Mak Usu nak join segmen HH... Setuju dengan kata2 HH, kalau xda pengenalan diri, kita xkan tahu yang orang disekeliling kita ni bloogger...Jadi dengan segmen ni manatau orang sebelah rumah pun seorang blogger.. hehehe :)

Nak join gak korang klik je banner HH kat atas tu k... :)
Nama: Fieyzilah Shafiee (fezzy, fiey or fifi)
Nama blog: Sejuta Rasa Mak Usu (Mak Usu)
Umur: 22 Tahun 4 bulan.. (hahaha)
Url blog: http://sejutarasamakusu.blogspot.com/
Lokasi: Kabong, Sarawak (berdekatan dengan Sarikei or Saratok Sarawak)
Harapan moga ada terjumpa blogger yang dekat dengan Mak Usu.. Tapi nanti bln 2 nak cari blogger dekat dengan area kuching plak.. hehehe.. Boleh makan2..hahaha :p;p;p..

Semoga juga kita dapat menambah kenalan kita dalam dunia blog disamping berkongsi pandangan dan pengalaman.... Thank HH..

Bubye..


3 comments:

Cik Sibuk said...

Ha betul tu. Sepanjang saya ber-BW nih..lom jumpa lagi orang sekampung saya. Classmate/ofismate/unimate..sorang pon takde..pelik tul.

Mak Usu said...

@Cik Sibuk Tu la pasal.. Best juga kalo ada blogger yang dekat kan..Boleh kongsi idea.. Harap2 ada la jumpa..hehee

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

singgah dari segmen cari blogger setempat. saya dari perak.

jemput ke blog saya.

http://mohdnaser.blogspot.com