Segmen | Hobi Saya: Blogwalking+Follow

Assalammualaikum...


Permulaan hari ni... Mak Usu nak join segmen kat atas ni... Terima kasih kat DyaBunga dan Cik Nur kerana sudi tag Mak Usu.. Sebenarnya baru jer buka blog tadi terus tengok Dya dan Cik Nur tag...hihi...

Syarat2 dia senang jer... *Win win situation.. hehe.. Korang nak join korang klik je banner yang comel kat atas ni k...

Tarikh tutup : 23/1/2012 at 11.59 pm...

Boleh tambah lagi kawan2 blogger k...

Untuk Cik Mimie Michiko, Selamat berkenalan k.. :):)

Jadi Mak Usu tag : GuccieyLavendar dan Masz Sidek....

Bye...

13 comments:

✿Gucciey Lavender✿ said...

Mak usu ooo mak usu ... hehehe ...
aiyoo ... ase mlz la plak nak buat .. hee .. but Gucy nak buat jugak lah ! ngee~ Terima kasih mak USU :D

Mimie said...

thanks join.. mimie follow mak usu :)

gades pelik said...

done follow :) follow back ya :) dari segmen yang sama :)

http://sigadispelik.blogspot.com/2012/01/hobi-saya-blogwalkingfollow.html

misshannajr said...

hye mak usu..salam perkenalan dr sya..alolo pink giler blog ni cute esp doodle kat bawah tu..

Engku Muzahadin said...

Hai, Mak Su`
Kita dr segmen yg sama...
Ada masa, sudi-sudi lerr ke blog kiterr ek...:)
http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/01/hobi-saya-blogwalkingfollow.html?showComment=1327194828689#c1833615986907732242

nurmujahidah said...

hye mak usu,, tq for visiting and following my events blog,, dont forget to join my official blog,, mujadafewa.blogspot.com.. tq,, muja pun follow maksu,, :D

kewchik said...

Hy . Kite dri segmen yg sme . Kite dtg nk trjah blog awk comel ni .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalking-follow.html

Niena Sofea said...

Salam kenal ..
Niena singgah sini ye .. Niena datang dari segmen yang sama .. Niena dah follow .. Jom follow Niena semula .. http://nienasofea.blogspot.com

Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join ! =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

Cik Rose Cute said...

Singgah sini dan follow dari segmen yg sama

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

puteri nur afiqah said...

hai akak...
saya dari segmen yg sama...
sudah follow ^_^
sudi2 la ke blog saya....

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

puteri hanisah said...

datang dari segmen yg sama
suda follow awak
jemput ke blog saya
http://nysahanysa97.blogspot.com

myu said...

Salam :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

9n0L4 said...

jalan jalan intai kawan satu segmen, ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html