Mohon kerjasama anda semua!

Assalammualaikum...

Dikesempatan yang ada ni Mak Usu  nak mohon kerjasama blogger semua bagi sedikit pandangan (asyik minta pandangan je kan..huhu) .. Mak Usu tahu blogger semua baik hati kan... hihi..

Niat Mak Usu nak renovate blog Mak Usu ni.. Tapi xda idea nak wat cam ne.. Yelah, konfom korang2 dah bosan tengok blog Mak Usu ni.. xda perubahan langsung..huhuhu.. Nak jugak tahu apa yang Mak Usu kena tambah apa yang Mak Usu kena buang.. Blogger yang lain mesti berpengalaman kan..

Mungkin dengan ada sedikit perubahan baru ada yang sudi follow blog Mak Usu kan..hihi..Share2 jugak la ngan Mak Usu.. Dan jugak kalau ada yang sudi nak tukar rss@feed/bloglist dgn Mak Usu..sila bagi url k..

Sekali nanti nak renovate terus la.. Pandangan anda amat Mak Usu hargai.. Terima Kasih..

Bye..


17 comments:

sheena said...

Great! This page must be also read by other people. It contains a lot of useful ideas where everybody will benefit. Two thumbs for this post
Subaru WRX AC Compressor

Eza Boom Boom :) said...

Assalamualaikum, ktk :)

Untuk blog ktk tok, kmk rasa ada sikit lambat loading. Mungkin sebab kelopak mawar yang berguguran. widget ya ktk kena buang.

Bloglist ya ktk polah scroll juakk :)
ya jak la mek rasa :)

diana said...

mungkin perbaiki sikit kat header tu..tak sesuai dengan background yang ada imej.herder tenggelam sebab warnanya lebih kurang sama dengan background blog.
lagi satu bloglist lebih baik letak kat bawah sekali dan blog archive tu yang sepatutnya letak kat atas...

sekadar pandangan je...:)

ciK LyndaWawa said...

benda nak turun2 ya melambatkan loading blog..

salam ziarah..=]

Kancil 8349 said...

kancil ndak dapat komen sebab kita baru kenal kan...

mars enad^^ said...

Blog kita pun nak renovate habis ni mak usu.. simple sangat.. hahaha

Alycia said...

ehh, dan cantik dah blog ni... alycia suka kaler merah hati camni.. lain dr yg lain.. maybe bunga2 berguguran tu tak perlu ada kot.. sbb melambatkan loading..

Yumida said...

dk kiut blog tok maksu....nama blog jak dh sekian..kali keglameran siti nurliza...mek suka sejuta rasa mak usu

CekbOlat-bOlat said...

pestime kecini dh kne bgi kritikan.. hehe.. xpe demi keselamatan brblogging =)

aaaaaa.. buang bunga2 ni.. ttbe rse mcm kt taman bunga cik senah =="

dyabunga said...

mak usu tuka lah background ngn buang lah kelopak bunga.. hehe.. mak usu msti mint bunga kan.. cri background bunga2 cm dya..hehe..jgn marah..hehe

Arra Ahmad said...

ok la tu..nanti nak jenguk wajah baru plak.hehe

kis said...

blog mak usu nie ok dah, just kelopak bunga berguguran tu buat sy sdikit terganggu time baca n3 mak usu..jgn mare ini pdpt sy yek...

✿Gucciey Lavender✿ said...

OKe , mak usu yg comell ^^
Pendapat Gucy lah kan , ape kate mak usu tukar lagu ..
*Oke , gucy over kan .. :'(
But , Gucy just nak bg pendapat jewp ..
sbb Gucy selalu singgah blog mak usu yg tomey2 nie ... :)

K,daa~

fizafantagirO said...

Salam Mak Usu .. sis pun br jer ejas skit2 my blog =)
apa kata mak usu buang kelopak bunga2 yang jatuh ni .. :p sebab benda ni buatkan blog jadi agak slow .. yang lain oke .. kemas =)

EruzuLiyana said...

kali pertama singgah sini, menarik! :)

EZAD AMIR said...

aiyooo mak usu...
sy xreti dlm design2 ni...hik3...
design blog mak usu skg pn dh cukup cun la..

:: Cik Nur :: said...

wahh,,,untungnye mak usu pandai nk desing2 ni...cik nur tak pandai..sbb tu belog cik nur, same je dari dulu sampai sekarang...
huhuh