QASEHSUCI : SPECIAL GIVEAWAY

Assalammualaikum...
Permulaan hari minggu yang indah ni.. Mak Usu ternampak satu GA kawan blogger yang tutup xlama lagi... Hihi.. Sebelum mmg xperasan.. Jadi sekarang ni Mak Usu nak join Special GA QasehSuci... Salah seorang kawan blogger baru Mak Usu jugak.. Jom join ramai2... hadiah pun menarik dan syarat2 senang ja.. Nak join gak klik je kat atas k.. tarikh tutup hari ni.. Tapi kalau xsampai 5 penyertaan mungkin tarikh dilanjutkan.. Jom.. Mana tau bertuah kan...hihihi...

Apa yang special GA QasehSuci ni...Dia nak kita kongsikan kenangan manis masa kita kanak-kanak... Hahaha.. Mak Usu banyak ni kenangan manis.. Zaman kanak2 la yang paling menggembirakan..Pasal kita xpernah nak fikir apa2 kan.. Happy jer...Tapi yang xdapat dilupakan, xsilap masa darjah 5 (kanak2 lagi ke?? hahaa) tyme nak sambut hari jadi Mak Usu... ibu cakap jemput la kawan2 yang rapat... Tanpa disedari Mak Usu cakap je kat semua orang Mak Usu nak sambut befday dengan sekian hari dan masa ni...

Sekali tiba majilis yang ditunggu... Penuh satu rumah.. Macam nak majlis kahwin plak... Tak dijangka... fuhhhhh...ramai yang datang.. hahahaha.. Nasib makanan cukup.. Memang xdapat dilupakan la... Mak Usu dapat banyak sangat hadiah... happy la...Rasanya tu la first befday Mak Usu yang besar-besaran... hihi..
Then, lagi satu perkara yang xboleh nak lupa... "Abg pengawas darjah 6 yang diminat2 pun datang".. Siap bagi hadiah lagi... hihi... kecik2 pun dah gatal kan... hahha... Dia bagi buku cerita English.. tapi sekrang ntah mana la letak...hihi...

Tula antara yang Mak Usu xleh nak lupa... hihi... Nak je rasanya jadi kanak2 balik.. Xla tension sangat... hahaha.. Tyme kanak-kanak pernah jadi ketua darjah tapi terlupa bawa kunci kelas.. Terus sembunyi belakang tandas takut cikgu marah..hahaha... Juara lontar peluru, Tempt-3 pertandingan tilawah...pengawas.. suka kejar cikgu lelaki hensem...hahaha...bweeekk...;p;p;p

Xnak la cita lagi..Banyak sangat... hahahaha...Mak Usu kalau nak bercerita memang xpandai nak berhenti.. ahhaa... Ok...Jom kongsi2 cerita korang plak.. Nak juga dengar cite2 korang...

Jadi mangsa tag Mak Usu, seperti biasa dya, kis, ira, cik nur dan masz... Nak tau la kenangan manis korang tyme kanak2...hihi.jangan marah...

Bye...

p/s: Thank QasehSuci.. GA Best!


4 comments:

Cik Eiyra said...

hai saya datang singgah sini dan meninggalkan link

http://rasacintasaya.blogspot.com/2012/01/mencari-sponsor.html

Masz Sidek said...

ok kmk join....

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/01/qasehsuci-special-giveaway.html

dyabunga said...

dya dah joinn..
meh bace kenangan dya plak..hehe
http://yayabunga.blogspot.com/2012/01/qasehsuci-special-giveaway.html

QasehSuci said...

tahniah...

http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/01/nama-pemenang-special-ga-qaseh-suci.html